torsdag den 12. marts 2015

Dag -448

Et helt igennem perfekt forårsvejr!!!!! 
Sådan kan dagen vel egentlig bedst beskrives. Og helt perfekt til den første træningstur med vognen. 

Havde næsten 17 kg. bagage med for at få lidt vægt i vognen, og med de lidt mere end 12 kg vognen vejer selv, så var der 29 kg at slæbe på.

Startede med at trække vognen ad den sædvanlige rute, ned til Rørbæk sø Put & Take. En tur på 9 km ad bumpede stenveje og skovstier, men vognen klarede det ganske fint.
Dog skal der syes gel puder i skulderstraps på trækselen, da den har en tendens til at gnave i halsen, når jeg kun har t-shirt på (jep....det var varmt til t-shirt :-)
Turen gennem skoven var helt perfekt - man kan godt høre, at foråret er kommet, for der var til de grader gang i fuglesangen.

Rørbæk Put & Take

Turen fra Rørbæk Put & Take og hjem gik med at skubbe vognen, hvilket er væsentlig nemmere indtil der kommer bakker. Da kunne man godt mærke, hvilke muskelgrupper der ikke er trænet så godt endnu, og det er jo egentlig fint, for så ved jeg da i det mindste, hvad der skal fokuseres på i trænings centret.

Jeg kan også - DESVÆRRE!!!!! - se at skovsvinene/vejsvinene er blevet lokket ud i det gode vejr. Der lå et utal af brugte øl- og sodavandsdåser i vejkanten.
For helv.... da - er det virkelig så skide svært at lade dåsen ligge i bilen og smide den ud når i kommer hjem.

Nu kalder bruseren inden arbejdet starter kl. 20:00

Fortsat godt forår.....

Mvh
Jesper

Ingen kommentarer:

Send en kommentar