søndag den 20. oktober 2013

Sponsor info, kontrakt samt budget

 
Så er sponsor information om turen og indsamlingen, sponsor kontrakten samt budget for turen "From Nordkapp to the toe of Italy klar.
 
Sponsor information indeholder info om, hvorfor jeg samler ind til Kræftens Bekæmpelse (KB) samt hvor og hvordan selve turen skal foregå.
Der vil blive lagt billeder af vognen til samt eksempler på, hvordan logo's m.m kan vises på turen.
 
Sponsor kontrakten indeholder muligheder for sponsering til turen samt muligheder for donation til KB.
Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i denne, da den skal tjekkes evt. af en advokat eller andre med forstand på juridiske kontrakter af denne type.
 
Budget er ligeledes klart.
Her er der skåret ind til benet samt at udgifterne nu er gennemgået og mere realistiske end først antaget. Der er dog stadig en smule luft til uforudsete udgifter, men det er ikke meget.
Det er ikke nødvendigt at sponsere med penge til eksempelvis opbevaring af møbler. Dette kan fint dækkes af privatpersoner/virksomheder, som har plads til 6 paller med diverse indbo. Ligeledes kan topografiske kort til de forskellige lande (Garmin da jeg i forvejen har Garmin GPS) lånes ud til mig under turen, og efter turen vil de blive leveret tilbage dersom sponsor ønsker dette.
 
Skulle der være nogen kommentarer til kontrakt (mht. det juridiske aspekt), ideer eller tips til sponsor information, så må i endelig sige til.
 
Jeg kan kontaktes på 30261828 eller via mail på svop74@hotmail.com
 
Informationen kan ses på fanebladene på bloggen.
 
HYG JER :-)
 
Mvh
 
Jesper Svop Jørgensen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar